אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הכנסות ✔כסף, מה לעשות כדי שאף פעם לא יחסר לך כסף? 2 דברים שצריך כדי להיות עשיר, איך לעשות שאף פעם לא יחסר לך כסף? איך להתעשר בקלות? 2 שיטות לעשות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨כסף, מה לעשות כדי שאף פעם לא יחסר לך כסף? 2 דברים שצריך כדי להיות עשיר, איך לעשות שאף פעם לא יחסר לך כסף? איך להתעשר בקלות? 2 שיטות לעשות כסף בקלות, 2 שיטות להיות עשיר בקלות, הכנסה פסיבית, לעשות כסף באונליפאנס, לעשות כסף בלי לעבוד, למה לא לעשות כסף בלי להתאמץ? לעשות כסף בלי מאמץ, להתעשר מהר ובקלות, מהות הרצון לכסף, איך להיות עשיר באמת? הרצון לעשות כסף בקלות, הרצון לעשות כסף בלי להתאמץ, לעשות כסף עם אונליפאנס, 2 סוגים של ערך לעולם, לתת ערך לעולם
וכאן נדבר על כסף ועל הרצון לכסף. ועל איך להגיע למצב שאף פעם לא חסר לך כסף אמיתי באמת, ולא רק להיות שמח בחלקך וכיו"ב. ונדבר גם על העניין של לעשות כסף בקלות / לעשות כסף בלי להתאמץ / להתעשר מהר ובקלות וכולי. ונסביר שיש 2 דרכים לעשות כסף בקלות ויש 2 שיטות לעשות כסף בקלות. ונסביר מה 2 הדברים שהאדם צריך כדי להיות עשיר באמת בכסף אמיתי. ונדבר גם על מהות הרצון לכסף ועל איך להגיע למצב שהאדם מרגיש שאף פעם לא חסר לו כסף, ולא בגלל שהוא עשיר ששמח בחלקו, אלא בגלל שיש לו כסף אמיתי בפועל ועוד.

אז נחזור להתחלה. בן אדם רוצה כסף. למה בן אדם רוצה כסף? אז בפשוטם של דברים, באמצעות הכסף האדם יכול למלא חלק גדול מהרצונות שלו. ובהנחה שהאדם רוצה למלא את הרצונות שלו, אז מאחר שבאמצעות כסף האדם יכול למלא חלק מהרצונות שלו, לכן האדם רוצה שיהיה לו כסף. כמה כסף? תשובה: כמה שצריך כדי שהוא ימלא את הרצונות שלו. עד כאן בפשוטם של דברים.

ומי שאוהב כסף ורוצה כסף, רוצה להרגיש שלא חסר לו כסף. וצריכים לעשות הפרדה בסיסית, בין השאלה האם וכמה כסף יש לאדם בפועל, לבין השאלה האם וכמה האדם מרגיש שיש לו כסף או שאין לו כסף. כי יש אנשים שמרגישים שלא חסר להם כסף, למרות שאין להם הרבה כסף ויש אנשים שמרגישים שחסר להם כסף, למרות שבפועל יש להם הרבה כסף.

וכאן אני לא הולך לנסות לכוון את הדברים לכיוון של איזהו עשיר השמח בחלקו ואני לא הולך לכוון את הדברים לכיוון של המהות של הכסף במובן של למלא את הרצון באופן כללי, שעל ידי שהאדם לומד למלא את הרצון גם בלי קשר לכסף, אז ממילא הוא יכול להפסיק לרצות כסף / לרצות פחות כסף וכולי. ואני כן הולך להסביר בפשוטם של דברים, איך להגיע למצב שהאדם מרגיש שאף פעם לא חסר לו כסף אמיתי באמת, בלי קשר להיבט של איזהו עשיר השמח בחלקו וכולי.

אז נחזור לנקודת ההתחלה. האדם רוצה שיהיה לו כסף כפשוטו, כדי שהוא יוכל להגדיל את הסיכוי שהוא יוכל למלא את הרצונות שלו שניתן למלא אותם באמצעות כסף. ובהיבט הזה, להיות עשיר, להרגיש שאתה עשיר, זה אומר שאתה מרגיש שלא חסר לך כסף למלא את הרצונות שלך. ויכול להיות אדם שבפועל יש לו הרבה כסף, ועדיין הוא מרגיש שאין לו מספיק כסף והוא מרגיש שחסר לו כסף. ואיך זה יכול להיות?

אז זה יכול להיות מכל מיני סיבות, אבל אחד הדברים המרכזיים שצריך להבין כל מי שאוהב כסף / רוצה לעשות כסף / רוצה להיות עשיר וכולי, זה שלהיות עשיר זה אומר שאתה צריך דבר אחד, שהוא שאתה תרגיש שלא חסר לך כסף. וכדי שאתה תוכל להרגיש שלא חסר לך כסף, בשביל זה צריך שיקרו 2 דברים. ואם הם לא יקרו, לא משנה כמה כסף יהיה לך בפועל, אתה לא תרגיש שאתה עשיר אלא תרגיש שחסר לך כסף.

ומה 2 הדברים האלו? 1 - אתה צריך שיהיה לך כסף ממשי בפועל. 2 - אתה צריך לדעת שאף פעם לא יחסר לך כסף ממשי בפועל. דהיינו, ישנם מצבים שיש לאדם המון כסף ממשי בפועל, אבל הוא חושש שמתישהו יחסר לו כסף. ואז החשש מכך שיחסר לו כסף בעתיד, לא מאפשר לו ליהנות מהכסף שיש לו בהווה. ואסביר שוב, אם אתה אוהב כסף, רוצה כסף, רוצה להיות עשיר, רוצה שאף פעם לא יחסר לך כסף, אתה צריך לא רק שיהיה לך כסף, אלא גם שתהיה לך תחושה שאף פעם לא יחסר לך כסף. כי לא מספיק שיש לך כסף, צריך גם שלא תפחד מכך שאולי מתישהו לא יהיה לך כסף (ע"ע 2 המימדים של האושר). וכאן אני אתמקד בלהסביר לא איך לעשות כסף, אלא איך להגיע למצב שאתה לא מפחד שיחסר לך כסף בעתיד. ולא בגלל שאתה עשיר שמח בחלקו וכיו"ב ולא בגלל שאתה יודע לשמוח ממה שיש וכיו"ב, שזה חשוב לכשעצמו, אבל זה נושא אחר. אלא אני אסביר כפשוטו, איך להגיע למצב שלא תפחד מכך שמתישהו אולי לא יהיה לך כסף.

ולרגע אחד נדבר על העניין של לעשות כסף בקלות. אז ברמת העיקרון האדם רוצה שיהיה לו כסף כנ"ל. והאדם רוצה להרגיש טוב. ומאמץ, ברמת העיקרון גורם לאדם להרגיש רע. ומאחר שהאדם רוצה להרגיש טוב, לכן הוא רוצה להתאמץ כמה שפחות. ומכך נובע, שהאדם רוצה לעשות כסף, דהיינו, למלא את רצונו, בכמה שפחות מאמץ, דהיינו, לעשות כסף בקלות. כי האדם רוצה להרגיש טוב בלי רע וכמה שיותר טוב וכמה שפחות רע. ולכן האדם רוצה לעשות כסף בקלות בלי להתאמץ. ועד כאן הכל נשמע הגיוני.

אבל צריכים לשים לב לכך, שיש 2 סוגים של לעשות כסף בקלות. והם קשורים לתנאי השני שהאדם צריך כדי להרגיש שהוא עשיר ושיש לו כסף. ומי שיעשה כסף בקלות, בצורה לא נכונה, הרי שהוא לעולם לא יוכל להרגיש שהוא עשיר, לא משנה כמה כסף יהיה לו.

אז איך בן אדם עושה כסף באופן כללי? תשובה: באמצעות היצע וביקוש. דהיינו, שהאדם מציע לאנשים משהו שיש לו ביקוש אצל האנשים ואז האדם עושה מכך כסף. שזה כמובן נושא אחר בפני עצמו. וברמת העיקרון, האדם מספק ערך לעולם שסביבו, ובתמורה לכך הוא עושה כסף.

וכדי לעשות כסף, צריך לייצר ערך לעולם ובתמורה לכך אתה מקבל כסף מהעולם. ולכן יש 2 שיטות לעשות כסף בלי להתאמץ. וההבדל הוא, באיך אתה מייצר ערך לעולם, שבתמורה אליו אתה עושה כסף. אפשרות 1 היא שאתה מייצר ערך לעולם, ביותר מזל משכל. ואפשרות שניה היא שאתה מייצר ערך לעולם ביותר שכל ממזל. ואני אסביר.

נניח לדוגמה בן אדם שזוכה בלוטו בפרס הראשון ויש לו הרבה כסף. האם יהיה נכון לומר שהוא עשה הרבה כסף בקלות, מתוך שכל או מתוך מזל? תשובה: מתוך מזל. ונניח בן אדם שעשה כסף במניות בבורסה, כי הוא עשה הימור טוב במקרה, האם זה שכל או מזל? ונניח בחורה שיש לה אונליפאנס וכיו"ב, שהיא עושה כסף מאיך שהיא נראית, האם יהיה נכון לומר שהיא עושה כסף עם שכל או עם מזל? תשובה: בכל המקרים האלו האדם עושה כסף עם יותר מזל משכל.

דהיינו, הערך שאתה מספק לעולם בתמורה לכסף שאתה מקבל, הוא יכול להיות או במזל או בשכל. דהיינו, או שיש לך מזל שבגללו אתה עושה כסף, או שיש לך שכל שבגללו אתה עושה. וכמובן שיש בזה רמות שונות של מזל ושל שכל. כי יש לדוגמה את סטפן מנדל שפיצח את הלוטו באמצעות שכל. ויש בן אדם שסוחר במניות עם שכל הרבה יותר מאשר מזל. ויכולה להיות דוגמנית שתעשה כסף גם באמצעות השכל שלה לפרסם את עצמה ולא רק באמצעות המזל של איך שהיא נראית ושבמקרה כרגע אנשים אוהבים את איך שהיא נראית. ולכן כנ"ל, בכל עניין, יש רמות שונות של שכל ושל מזל.

ומי שיתבונן יראה, כי ככל שהאדם חושב שהוא עושה את הכסף שלו עם יותר מזל משכל, ככה הוא יותר מפחד מכך שהמזל יגמר לו ושיהיה חסר לו כסף בעתיד. לעומת בן אדם שעושה כסף עם שכל, שהוא פחות מפחד שהוא לא יוכל לעשות כסף בעתיד.

לדוגמה מישהי שעושה כסף באונליפאנס, שזה יותר מזל משכל בדרך כלל. כי יכול להיות שמחר אנשים יאהבו מישהי אחרת ולא אותה וכיו"ב.

ובכלל באופן כללי, שוק התעסוקה בעתיד יראה שונה מאשר היום, כי רובוטים ומחשבים וגם בינה מלאכותית תחליף חלק גדול מהאנשים. ואת מי המחשבים יחליפו? תשובה: את מי שיש לו פחות שכל. כי המחשב, הוא רובוט שמלמדים אותו לחשוב כמו בן אדם. וככל שהאדם יש לו יותר שכל, ככה יהיה למחשב יותר קשה להתחרות בו.

כי המתחרים של האדם, הם גם הרובוטים שהולכים להחליף את בני האדם. וכבר היום יש דוגמנות וירטואלית שיש בה דוגמנים וירטואליים ודוגמניות וירטואליות, שהולכים להחליף את כל בני האדם, שיש להם יותר מזל מאשר שכל. במובן שלדוגמה הדוגמנית שעושה כסף מאיך שהיא נראית בלי קשר לשכל שלה, הרי שהדוגמנות וירטואלית תחליף אותה בעתיד הקרוב. כי המחשב ייצור מישהי שנראית יותר טוב ממנה, באופן ספציפי עבור האדם הספציפי שצורך את התוכן הספציפי וכיו"ב.

והמהות של מה שאני אומר היא, שכדי לעשות כסף וכדי להיות עשיר, אז כנ"ל צריך לא רק שיהיה לך הרבה כסף, אלא גם שתרגיש שיש לך הרבה כסף, דהיינו, שגם לא תפחד מכך שבעתיד לא יחסר לך כסף. ולכן מי שאוהב כסף, צריך לחשוב על איך הוא עושה כסף עם שכל ולא רק עם מזל.

כי החלשים סומכים על המזל והחכמים מנהלים את המזל. ולכן מי שרוצה כסף ואוהב כסף ורוצה להיות עשיר ולהרגיש שהוא עשיר, הוא צריך להתאמץ לעשות כסף עם שכל. שזה אומר ללמוד להיות יותר טוב מאחרים, במשהו שאחרים צריכים.

בפשוט, כל יום תהיה יותר טוב מאנשים אחרים, במשהו שאנשים אחרים יהיו מוכנים לשלם עבורו כסף. לדוגמה, אפילו תלמד מילה חדשה בטורקית, כי יש אנשים שיהיו מוכנים לשלם לך כסף, תמורת זה שאתה יודע מילה אחת יותר מהם בטורקית. שוב, לעשות כסף עם שכל, זה אומר, להיות יותר טוב מאחרים, במשהו, שאחרים יהיו מוכנים לשלם בתמורה אליו כסף. שככה האדם יכול לתת ערך לעולם, בגלל שהוא יותר טוב ממישהו במשהו.

ולכן מי שעושה כסף בקלות שנובע ממזל ולא בגלל שיש לו שכל שהוא מצא את הדרך לעשות כסף בקלות, אלא בגלל שיש לו מזל שהוא עושה כסף בקלות, הוא תמיד יסבול מהפחד שאולי יגמר לו המזל ושיחסר לו כסף.

ונניח שיש לך המון כסף, עם מזל, מה תעשה מחר אם תצטרך עוד הרבה מאוד כסף, אם יגמר לך המזל ולא תוכל לעשות עוד כסף.

ואני אוסיף, שגם לעשות כסף עם שכל, גם בזה יש 2 סוגים. סוג אחד הוא לעשות כסף עם שכל, מכך שאתה מייצר ערך אמיתי לעולם. ערך שלא צפוי שבני אדם לא יצטרכו אותו בעתיד. לעומת זאת, אם אתה עושה כסף עם שכל, במשהו שהעולם נלחם בו, הרי שבעתיד כנראה לא תצליח לעשות ממנו עוד כסף.

לדוגמה, בן אדם שעושה כסף מלשדוד בנקים, או מלנצל אנשים חלשים (ע"ע המתחזים), או בן אדם שיש לו מונופול עסקי, או בן אדם שעושה כסף מלרמות מישהו, או מכך שהוא מצא פרצה באיזה מנגנון, מסחר במניות בגלל מידע פנים וכיו"ב. בכל הדברים האלו וכיו"ב, אולי יש בהם שכל, אבל צריך בהם המון מזל. כי השכל כאן, הוא נגד העתיד של העולם. במובן שהעולם, כל הזמן משתפר וסוגר את הפרצות של האנשים האלו ואת הדרכים האלו לעשות את הכסף שלהם במרמה וכיו"ב.

לעומת זאת, אדם שמייצר ערך אמיתי לאנשים, שעושה לאנשים טוב במשהו שאנשים רוצים אותו, שאנשים אפילו עוד יותר ירצו אותו בעתיד, ושהוא עושה את זה עם שכל, הרי שהוא לא צריך לחשוש מכך שלא יהיה לו כסף בעתיד. כי הוא עושה כסף עם שכל ולא עם מזל.

לסיכום: אם אתה רוצה לעשות כסף ולהיות עשיר לאורך זמן, זה בסדר לרצות לעשות כסף בקלות, אבל צריך לעשות כסף עם שכל ולא רק לעשות כסף עם מזל. ובפועל, אם אתה רוצה להיות עשיר, תנסה כל הזמן להשתפר ולהיות יותר טוב מכמה שיותר אנשים, בדברים שאנשים מוכנים לשלם עבורם כסף. זה באופן כללי. ואם תעשה את זה, גם יהיה לך כסף בפועל אם תרצה בכך וגם לא תפחד מכך שיחסר לך כסף בעתיד.

ורצוי כמובן שתהיה יותר טוב מאנשים, לא בלרמות אותם, כי העולם כאופן כללי נלחם במי שמרמה אותו. ותהיה יותר טוב מאנשים, בלייצר להם ערך במשהו שעושה להם טוב, שאנשים יאהבו אותו. ורצוי גם אם אפשר, שיהיה לרובוט ולמחשב קשה להחליף אותך באותו הדבר, שזה כמובן עוד היבט אחר.

ובקיצור, תלמד להיות יותר טוב מאחרים, בלייצר ערך אמיתי לאחרים, שעושה להם טוב, עם שכל ולא רק עם מזל, וכך אף פעם לא יחסר לך כסף.

וכמובן: שתמיד צריך גם מזל. וכמובן שגם בשביל שיהיה לך שכל, גם בשביל זה צריך מזל. וכמובן שתמיד יכול לקרות הכל ולא משנה כמה שכל יש או אין לך, לא יהיה לך כסף. ולא לחכמים לחם וכולי. וכמובן שצריכים גם לדעת להיות שמח בחלקך ולא להיות תלוי בכסף בפרט או במילוי הרצון בכלל. אבל זה עניין אחר. וכאן המטרה היתה לדבר על נקודת המבט שכסף ממשי כן חשוב וכולי.
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש או אין אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך נוצר העולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע בעולם? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע וסבל בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? למה לא להתאבד? איך להיות מאושר? האם יש בחירה חופשית? האם יש אמת מוחלטת? האם אפשר לדעת הכל? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מי ברא את אלוהים? האם באמת הכל לטובה? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
רכישת דירה חדשה מקבלן איך כסף נוצר? ההשקעה הכי טובה השקעה בעסקים להיות מסוגל לעשות הרבה כסף לתרום כסף טיפים איך להתעשר מפולת בבורסה לבזבז כסף שכנוע כסף סיכונים בשוק ההון כמה הדירה שווה? כלכלת הכסף ממי ללמוד לעשות כסף באינטרנט? למה הבורסה נופלת בגלל הקורונה? לשמור על ערך הכסף איך להתעשר מהר בלי יכולת? דרך קלה לעשות כסף בזבוז כסף יעשה אותך מיליונר מאמן לכסף מה יותר קשה מלעשות כסף? בית השקעות חיצוני להשקיע כסף בוול סטריט להגדיל את ההכנסה למה לחסוך כסף? להשיג גבר עם כסף המרדף אחרי הכסף יגרום לך להיות מאושר לקנות או לשכור דירה רוצה ממך כסף כדי לעזור לך למה קשה להשיג כסף? רצון לכסף יעשה אותך מאושר הלוואה לצורך השקעה איך עושים כסף קל ומהיר? מה לעשות עם הכסף כשהריבית נמוכה? כסף לחולים איך לעשות כסף ממה שאתה אוהב לעשות? שחיקת הכסף קורסים לעשות כסף רכישת דירה על הנייר האם לקנות דירה או לשכור דירה? רוחניות וכסף לנהל כסף סיכוי סיכון בהשקעות היצע וביקוש בשוק הנדלן איך להרוויח כסף בקלות? שיקולים ברכישת דירה התפתחות אישית באמצעות כסף ליצור מקורות הכנסה להפקיד כסף בבנק איך להצליח לעשות כסף? מה הקשר בין כסף לאושר? שיקולים ברכישת דירה להשקעה להרוויח כסף בלי מאמץ כסף לבקש על מוצר שימוש בכסף שלך להשגת מטרות העלאת שכר דירה להרגיש בנוח לבקש יותר כסף אסור לתת לכסף לנוח בעובר ושב להשקיע בשוק ההון לקנות מישהו בכסף להשקיע כסף בצורה נכונה תיק השקעות פסיבי להרגיש בנוח לבקש כסף מתי בתהליך הגיוס לומר כמה כסף אתה רוצה? האם אפשר לעשות כסף באינטרנט? אמונות לגבי כסף לקבל כסף בלי לעבוד הכנסה נוספת להתעשר מהר בלי מאמץ השקעה בטרנד לייצר כסף לאנשים אחרים לעשות כסף עם שכל כסף יוצר אושר ליצור מקור הכנסה לגרום לעצמך לרצות יותר כסף לקנות דירה או להשקיע בבורסה מה זה להתעשר? למה לא לחסוך כסף? להרוויח הכנסה פסיבית איך להרוויח כסף קל? תיקון בשוק ההון להשקיע כסף במניות אושר ולעשות כסף בלי לעבוד האם היא רוצה רק את הכסף שלי? איך מרוויחים כסף גדול? עצות לכסף עושר פנימי להרוויח כסף פסיבי לאן להשקיע כסף? לעשות כסף במקרה לגרום לעצמך לרצות כסף אושר וכסף בקלות בלי לעבוד מניפולציות של מנטורים לכסף מה זה הכנסה פסיבית? תפקידו של הכסף חוסר רצון לכסף כנכות לשכור דירה או לקנות איך לעשות כסף בקלות? סוף למרדף אחרי הכסף לנהל את הכסף שלך עוד נושאים ...
האתר Money.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ עסקי, ייעוץ לעסקים, מאמן להצלחה בעסקים בתחום הכנסות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Money.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 1.2344 שניות - עכשיו 02_09_2026 השעה 07:45:03 - wesi21